Aktivnosti

Surfanje

Povoljni vjetrovi i brojni zaljevi idealno su mjesto kako za surferske početnike, tako i za stručnjake. U uvali Školjić nalazi se škola surfanja otvorena u ljetnim mjesecima, a za one koji još nisu spremni okušati se u ovom sportu, brojna šarena jedra na pučini svakako su zanimljiv prizor.

Također je moguće iznajmiti kajake ili SUP i provesti dan istražujući obalu i otočiće.

Za naše goste nudimo posebnu uslugu osobnog instruktora surfanja za početnike po povoljnoj cijeni. Premantura je savršeno mjesto za učenje prvih koraka u surfanju jer je surfer zaštićen sa svih strana razvedenom obalom.

Molimo Vas da nam unaprijed javite ako ste zainteresirani za osobnog instruktora.

 

Biciklizam

Rt Kamenjak ima mnogo biciklističkih ruta, koje su većinom markirane, a neke teže nemarkirane. Naš savjet je da svakako biciklom napravite rutu po Gornjem Kamenjaku, na kojem je zabranjen promet automobilima. Biciklima se možete odvesti i do omiljene plaže, ali savjetujemo da to napravite ujutro kao biste izbjegli gužvu i automobile na cesti ili koristite staze uz obalu po kojima automobili ne voze.

Za naše goste nudimo mogućnost posebne usluge osobnog vodiča za vožnju biciklom po predivnom krajoliku Kamenjaka i okolice.

Molimo Vas da nam unaprijed javite ako ste zainteresirani za osobnog vodiča.

 

Kultura

Obližnja Pula nudi veći broj kulturnih sadržaja, pa ćete u ljetnim mjesecima moći uživati u koncertima u Areni i na Kaštelu, kinu na otvorenom, izložbama u Arheološkom muzeju Istre i Svetim Srcima ili obilasku brojnih rimskih, srednjovjekovnih i novovjekovnih spomenika.

Više info na: http://www.pulainfo.hr/en/calendar/