Sobe

Dnevni boravak i kuhinja

Veliki zajednički prostor dnevnog boravka i kuhinje u ljetnim mjesecima nudi odmor u hladovini prizemlja. U dnevnom boravku je kraj kamina uređen kutak s velikom sofom i dvije fotelje za druženje, gledanje televizije ili slušanje muzike.

Kako je kuhinja otvorena prema dnevnom boravku, šef kuhinje neće se osjećati izolirano od ostatka društva dok priprema ljetne specijalitete. Kuhinja je opremljena svim potrebnim kuhinjskim pomagalima (frižider, štednjak, perilica za suđe, aparat za kavu, kuhalo za vodu) i velikim obiteljskim stolom za objed.

Spavaća soba 1

Smještena na prvom katu kuće na zapadnoj strani.

Okrenuta je prema bočnoj terasi na koju preko vinove loze gleda velikim balkonom. Balkon je ujutro u sjeni što ga čini odličnim mjestom za uživanje uz jutarnju kavu. Soba je prostrana i sadrži bračni krevet, dodatni ležaj za treću osobu ili dijete, ormar za garderobu i pisaći stol. Ukrašena je morskim motivima.

Spavaća soba 2

Smještena je  na prvom katu na južnoj strani kuće. Ima velike prozore i zaseban balkon koji pružaju opuštajući pogled na zelenilo vrta.

Soba je dvokrevetna uz mogućnost dodatnog trećeg kreveta za dijete. Uređena je u šarenom retro stilu s namještajem od pravog drveta. U prostranoj sobi se uz krevete nalaze ormar za garderobu i pisaći stol, a na balkonu vrtna garnitura savršena za večernje piće uz pogled na zvijezde.

 

Kupaonice

 

Kuća je opremljena s dvije kupaonice.

Na prvom katu kuće nalazi se kupaonica hodnikom povezana s obje spavaće sobe. Kupaonica je opremljena kadom, WC-om, sušilom za kosu.

U prizemlju se nalazi još jedna kupaonica opremljena tuš kadom, WC-om, perilicom za rublje.